Katonai álláspont
Katonai álláspont


Meg kell védened a területet, ahol épp a bajtársaid is vannak. Természetesen ez nem lesz egyszerû menet, de hát egy jó katonának mindig készen kell állnia arra, hogy akár az élete árán is, de megvédje a tárai életét. De ne aggódj, a modern fegyverek segítségével nem lesz olyan nehéz kipucolni a terepet.
Végsõ vonal
Végsõ vonal


Az ellenség eljutott az utolsó védõvonalig, ha ezt áttörik akkor már semmi nem tudja õket megállítani. Nem szabad elbuknod, sõt itt az ideje hogy visszavágj az eddig elszenvedett vereségekért. Te vagy a hõs katona, aki megmenti a népét és csapatát a megaláztatástól.
Lõni, vagy lõni hagyni
Lõni, vagy lõni hagyni


Ott állsz rengeteg ellenséges katonával körbevéve a támaszponton, és a te feladatod lesz az, hogy likvidáld õket. Jönnek mindenfelõl, mozognak jobbra-balra és te meg egy szál fegyverben és mindenféle menedék nélkül kell aprítanod a rosszfiúkat. Szerencsére a fegyvered jó féle, így nem lesz nehéz dolgod.
Katonáink
Katonáink


Az igazán jól ismert Worms játék egyik másolata igazán remek lehetõségeket kínál nekünk. Kis katonáinkkal le kell lõni a mindenféle fegyverrel az ellenséges katonákat. A készítõknek hála nem csak a gép ellen, hanem akár a barátunk ellen is megküzdhetünk ebben a szórakoztató kis katonás játékban.
Paint katonás játék
Paint katonás játék


Egy nagyon egyszerû grafikával rendelkezõ, de annál nagyobb kihívást jelentõ játék ez a paintben készült kis figurával ugrálós, lövöldözõs katonás játék. Az ellenség jobbról és balról is jön, nekünk pedig véges golyót tud elviselni a testünk, ha túl sok ólmot kapunk a testünkbe, akkor végünk van.
Õrült katona
Õrült katona


Kicsiny fõhõsünk szeretne valamilyen ok miatt bosszút állni a fegyveres erõkkel õrzött zöld épületek tulajdonosán. De hogy ez miért õrültség? Azért, mert egyre több és több katona védi az épületet, õ pedig minden pályán egyedül van. De ne búslakodj, a játék nem állít lehetetlen helyzet elé.
Katonás csapat
Katonás csapat


Segíts megmenteni a katonáknak a robotok kezébõl a világunkat. Négy féle katonával is szerencséd lesz találkozni ha velünk tartasz. Ne add fel a küzdelmet, mert megéri harcolni a világ szabadságáért. A sors ismét a te kezedben van, csak élned kell vele és megváltoztatni.
Égi katonák
Égi katonák


Az ellenség egy cselhez folyamodott, az égbõl próbál meg támadni. Szerencsére fel vagyunk készülve erre is, így már csak arra várunk hogy beülj a bunkerbe és lelõj mindent, ami fentrõl jön. Ha túl sok ember érkezik meg épségben, akkor abból semmi jó nem sül ki, sõt a tervüket is végre tudják hajtani.
Katonásdi
Katonásdi


Egy ellenség kezében lévõ biofegyver nagy veszélyt jelent mindenkire nézve, és most be is teljesült az, amitõl mindenki félt. Egy elit katona vagy az országodban, és így téged kérnek meg arra hogy derítsd ki mi is történt itt valójában. Mentsd meg az éhes lányt és közben végezz pár zombival is.
Katonaság
Katonaság


A kiképzést után azonnal beledobnak a mély tóba, hiszen szükségük van az olyan rátermett emberekre, mint te. Rengeteg küldetést fogsz kapni, ahol helyt kell állnod, mert ha nem, akkor az a te végedet is jelentheti. Nem nehezek a feladatok, de igyekezned kell ha szeretnéd azokat jól és élve teljesíteni.
Katonadolog
Katonadolog


A repülõd pont egy ellenséges terület fölött zuhant le, és csak élted túl a becsapódást. Most egy sötét erdõben, az ellenséggel körülzárva kell túlélned, vagy minél több ellenséget a halálba rántanod magaddal együtt. A feladat egyáltalán nem könnyû, és nem éppen szerencsés, de ha küzdeni kell, akkor te mindig ott vagy.
Katonás védés
Katonás védés


Gyõzd le az ellenséget, és szerezd meg a zászlójukat. Ha azt gondolod most hogy ez könnyû, akkor próbáld csak ki és csodálkozz hogy nem is olyan egyszerû a túlélés, hay 10-20 fegyveres ember téged keres, el akar takarítani az útból hogy megszerezze a zászlódat. Kitartás!
Katona szerencse
Katona szerencse


A szerencse senkinek sem árt, fõleg nem egy katonának a terepen. És most ez kelleni fog ide is, mert ebben a katonás játékban rengeteg ellenséggel kell szembenézni, és hiján lesz mind az életünk, mind a lõszerünk. Ha nem figyelsz, akkor lelõnek és akkor nem lesz már esélyed gyõzedelmeskedni.
Gyors ujjak
Gyors ujjak


Ugye már a ravaszon vannak az ujjaid? Csak azért, mert itt nem lesz idõ nézelõdni és tétovázni, amint meglátsz valamit azonnal lõnöd kell. Mindezt azért, mert õk sem tétováznak, nem várják meg amíg szíves figyelmed feléjük fordítod. Meglátnak, lõnek, te meg nem vagy golyófogó hogy sokéig bírd.
Arma 3
Arma 3


Ha szeretnél látni kiváló minõségû, terepen elkészített képet katonáinkról, akkor azért most egy kicsit meg kell dolgoznod. Gondolom te is szerettél régen kirakót játszani, csak hát se idõ, se a kirakó minden darabja nincs. Ezt a könnyû kirakót hamar meg tudod te is csinálni, és még a darabok is megvannak.
Hol van a katona?
Hol van a katona?


Egy katonás ügyességi, keresgélõs játék. A cél hogy megkeressük az általában jól elrejtett ellenséges katonát, aki utánunk próbál kémlelni. Aranyos kis játék, amely próbára tesz minden játékost. kellemes kikapcsolódást kívánunk hozzá!
Utolsó parancs
Utolsó parancs


Az utolsó parancs így hangzott: Védd meg a nemzetedet és a támaszpontodat a földönkívüli behatolóktól. Teljesítsd a felülrõl jött parancsot akár az életed árán is, mert ha elbuksz akkor az egész világ veled együtt bukik el. Sok sikert és kitartást a játékhoz!
A katona
A katona


Egy igazi gyilkológép vagy, egy rambó aki akár puszta kézzel is lenyom 200 állig felfegyverkezett embert. Most is valami hasonló lesz a feladatod ebben a katonás játékban, a cél a végsõ gyõzelem. Persze az út odáig hosszú és nehéz, de igyekezz nem golyófogóként funkcionálni.
Képzett katonák
Képzett katonák


Vedd fel a legjobb fegyvereket a földrõl és ölj meg mindenkit aki nem a te színeidet viseli. 15 szinten keresztül próbál téged legyûrni a játék, ne hagyd magad! Rengeteg féle fegyver és egyéb hasznos és szórakoztató kelléket találsz meg a játékban, mindegyiknek megvan a maga haszna is
Alio serege
Alio serege


Egy kisebb csapat vezetõjeként kell most bizonyítanod rátermettségedet és rengeteg más képességedet. Képes vagy úgy vezetni a csapatot, lecsapni az ellenségre és teljesen megállítani õket hogy közben egyetlen csapattársadat sem hagyott ottveszni? Nem lesz olyan egyszerû ez a küldetés, de sikerre tudod vinni a sereget!